Ştiri Steaua Bucureşti
10-03-2009, 01:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Am învăţat să spun 'La revedere' şi să strâng călduros o mână!"
Dialogul cu polonezul care e tratat ca un paria în Ghencea în această perioadă decurge lin şi foarte clar. Rafal a fost sincer - "Nu ştiu ce mă aşteaptă" - şi foarte elegant - "Ne putem despărţi prieteni".
Grzelak a impresionat la început prin tehnică şi viziune, dar a sfârşit prin evoluţii mai puţin strălucite, care i-au adus sudalmele patronului. "Fizic n-am putut" Polonezul a început prin a explica de ce nu a reuşit să menţină impresia din primele meciuri. "Sincer, nu sunt mulţumit cu jocul meu. Eu discutasem cu Bergodi şi ştia că nu sunt încă sută la sută cu pregătirea fizică. S-a văzut că atunci când a încercat să mă ţină un meci întreg pe teren nu am rezistat şi am clacat", şi-a început mărturisirea mijlocaşul. N-a vorbit cu Gigi şi Stoichiţă! Grzelak a făcut referiri și la patron: "Nu-l cunosc, nu am vorbit niciodată cu el. Ştiu că mă critică des prin presă pentru că îmi traduc colegii ce zice, dar atât. Nu am discutat nici cu Stoichiţă. Doar cu Argăseală am vorbit o dată". Despre despărțirea de Steaua: "Nu ştiu ce se va întâmpla, dacă plec acum, în decembrie sau în iulie. Ştiu doar că am învăţat să spun în română «La revedere!» şi să strâng călduros o mână". 1 gol a marcat polonezul pentru Steaua, în returul cu Ujpest 3 goluri a marcat Surdu pentru Steaua în acest sezon în campionat şi în Europa League 45 de minute a jucat Tănase în trei meciuri pentru Steaua în acest sezon http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut