Ştiri Dinamo Bucureşti
10-03-2009, 04:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Rezultatele lui Bonetti sunt medii spre bune!"
Aflat la congresul care decide ce oraş va organiza Jocurile Olimpice, Marius Vizer, omul care l-a adus pe Bonetti la Dinamo a declarat că nu intră în polemică cu Vasile Turcu, cel care a afirmat că Rus a jucat la Dinamo deoarece este jucătorul lui Vizer, iar Bonetti l-a folosit pe mijlocaş din obligaţie. Referitor la modul în care tehnicianul italian a pregătit formaţia bucureşteană, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo a spus că rezultatele lui Bonetti sunt medii spre bune.
"Refertior la declaraţiile lui Turcu, nu mă interesează ce a spus şi nu cred că el mă poate ataca vreodată pe mine. Nu pot să-i răspund lui Vasile, mi-e simpatic şi am o părere bună despre el. Pe mine mă caracterizează fair-play-ul in sport. În altă ordine de idei, vis-a-vis de tensiunea de la Dinamo, dacă un conducător nu mai vrea să lucreze cu un antrenor, antrenorul trebuie să se retragă şi să-şi continue viaţa. Nu sunt eu în măsură să apreciez rezultatele lui Bonetti. Dacă acţionarii nu mai doresc să continue colaborarea, atunci Bonetti să se retragă. Ştiu că a avut anumite rezultate bune, a avut şi eşecuri. Rezultatele lui Bonetti sunt medii spre bune. Dacă Dinamo ar fi fost pe primul loc în grupa de Europa League atunci nu ar fi existat această discuţie", a declarat Marius Vizer, preşedinte FIJ, la Digisport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)
42 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut