Ştiri Rapid Bucureşti
10-03-2009, 04:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Herea: "Abia după jocurile cu Steaua şi CFR vom vedea la ce nivel suntem"
Mijlocaşul Rapidului, Ovidiu Herea, a declarat, sâmbătă, că victoria cu 4-0 pe care formaţia giuleşteană a obţinut-o pe terenul Ceahlăului este foarte importantă pentru moralul echipei înainte de "meciurile de 6 puncte" cu CFR Cluj şi Steaua.
"Partida de la Piatra Neamţ a fost una echilibrată până am deschis scorul. După ce am marcat şi al doilea gol am reuşit să controlăm jocul până la final. Este şi meritul nostru pentru că, datorită evoluţiei bune a întregii echipe, am ştiut să ne facem meciul uşor. Sunt bucuros că am legat patru victorii consecutive în campionat, ceea ce ne dă un moral foarte bun înaintea confruntărilor cu CFR şi Steaua. Cu toate acestea, abia după aceste două jocuri vom vedea la ce nivel suntem", a spus fostul jucător al Progresului. Herea a vorbit despre rolul pe care îl are în tactica gândită de Viorel Hizo şi a precizat că şi-ar dori ca Mugurel Buga să fie golgheterul Ligii I la finalul sezonului: "Pot să spun că mă simt bine în banda stângă a atacului. Cred că până acum randamentul meu a fost unul bun pe acest post. Îmi place că pot să pătrund cu uşurinţă în centru şi să controlez mingea cu piciorul meu de bază, dreptul. Chiar dacă nu am marcat cu Ceahlăul, mă bucur pentru cele două reuşite ale lui Buga. Mi-aş dori să fie el cel mai bun marcator din campionat, iar eu să îl succed". Mijlocaşul grupării alb-vişinii consideră că Rapidul poate profita în acest sezon de programul încărcat pe care îl au contracanditale la titlu: "Deşi îmi pare rău că noi nu jucăm în cupele europene, cred că suntem avantajaţi de fatul că adversarele noastre trebuie să joace din trei în trei zile. Este mai dificil să faci faţă în doua sau trei competiţii, întrucât intevine oboseala. Sper să ştim să profităm de acest aspect". În final, Ovidu Herea a ţinut să precizeze că prezenţa patronului George Copos în tribuna stadionului din Piatra Neamţ "a fost cu noroc pentru echipă". Rapid s-a impus, vineri seară, în deplasare, în faţa nou promovatei Ceahlăul, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din Liga I. Golurile întâlnirii au fost înscrise de căpitanul Costin Lazăr (21), golgheterul din sezonul trecut, Juliano Spadacio (65), şi de Mugurel Buga (23, 48), care a ajuns astfel la şase reuşite în ultimele patru runde. Graţie acestui succes, formaţia pregătită de Viorel Hizo a acumulat 18 puncte şi a trecut, provizoriu, pe prima poziţie în clasament, la două puncte în faţa campioanei en-titre, Unirea Urziceni, şi a lui CFR Cluj, ambele echipe având un meci mai puţin disputat. În următoarea etapă, Rapid va primi vizita lui CFR Cluj, iar apoi se va deplasa în Ghencea, pentru derby-ul cu Steaua. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut