Ştiri Unirea Urziceni
10-04-2009, 10:19 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dan Petrescu: "Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, meritam victoria pentru că am dominat clar"
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, după jocul cu Gaz Metan, scor 0-0, că este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor săi, dar este dezamăgit că aceştia nu au putut să concretizeze ocaziile clare pe care şi le-au creat.
"Am avut un meci greu, aşa cum ne aşteptam. Am dominat prima repriză, dar Gaz Metan a început-o mai bine pe cea de-a doua. Tot noi am fost mai buni şi pe final, când am terminat meciul în careul lor. Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor, şi dacă ar fi să le reproşez ceva, ar fi că nu au marcat. Am arătat ca o adevărată campioană şi meritam victoria. La Mediaş nu se câştigă uşor şi nu sunt multe echipe care vor reuşi să plece cu puncte de aici", a spus Petrescu. Tehnicianul a fost completat de preşedintele Unirii, Mihai Stoica, care a afirmat: "Ceea ce ştiam s-a deverit, şi anume că Mediaş este una dintre cele mai bune formaţii din campionat. Faptul să suntem singura echipa care a dominat Gaz Metan la ea acasă, până acum, arată că am evoluat aşa cum trebuie. Cred că am pierdut două puncte". Unirea Urziceni a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, iar în urma acestui rezultat elevii lui Dan Petrescu au ratat şansa de a depăşi Rapidul şi de a fi liderul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut