Ştiri Universitatea Craiova
10-04-2009, 10:24 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Mititelu: "Au fost multe decizii la limită care au fost date numai împotriva noastră"
Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu a vorbit foarte mult despre prestaţie echipei sale cu Unirea Alba Iulia, dar a lansat un nou atac la adresa preşedintelui CCA.
"Avram ne-a trimis artileria grea la acest meci, nu ştiu ce vrea să facă cu noi. Nu ştiu dacă el e în spatele unei conspiraţii împotriva noastră, dar au fost multe decizii la limită care au fost date numai împotriva noastră. Oricum, armele lui Avram sunt în principal asistenţii. Probabil l-au deranjat declaraţiile mele după jaful din meciul trecut şi acum a vrut să îmi arate el cine este. Avram merge pe anumite interese, dar îmi va fi greu să demosntrez ceva. Mi s-au cerut dovezi şi după meciul din sezonul trecut cu FC Argeş, iar atunci m-au ajutat procurorii, acum nu am ce să fac", a spus Mititelu. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, de Unirea Alba Iulia, scor 3-1, rezultat în urma căruia oltenii au reuşit să iasă din zona retrogradării şi au urcat până pe locul 12. De partea cealaltă, Unirea Alba Iulia a rămas pe poziţia a 16-a, cu doar 8 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut