Ştiri Dinamo Bucureşti
10-04-2009, 12:54 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Ionuţ Lupescu: "Bonetti are dreptate!"
Ionuţ Lupescu vorbeşte despre situaţia de la Dinamo, dar şi de atacurile la adresa lui Răzvan Lucescu.
- Domnule Lupescu, cum comentaţi ceea ce se întîmplă la Dinamo? - Nu mă miră nimic. Vorbesc serios, de zece ani merg într-o direcţie greşită şi aştept să schimbe ceva, însă nu fac nimic. Spirit de observaţie - Dario Bonetti a lansat un atac fără precedent la adresa lui Borcea. - Nu a spus nimic nou. Şi mă miră că aceste lucruri pe care le-a pomenit în declaraţiile sale vin de la un străin, un tip venit de curînd în România. Aşadar, i-a trebuit un timp foarte scurt să le observe. - Vi se pare normală schimbarea lui Bonetti sau trebuie păstrat? - La Dinamo cred că vorbesc prea mulţi, inclusiv despre antrenor. Orice antrenor trebuie lăsat o perioadă, ştiu eu, şase luni, să îşi impună stilul, să vezi cu adevărat ce poate. "De unde are Dinamo atîtea fluctuaţii în rezultate? Nu a făcut Borcea prea bine echipa" - Ionuţ Lupescu, director general FRF - Ce părere aveţi despre accesele patronilor? E corect să vină la vestiar peste antrenor? - Vreau să vă spun că aceşti oameni mă determină să fac comparaţii cu foştii conducători din perioada comunistă, numai că aceia erau mult mai decenţi! Şi educaţi! Şi aveau o cultură fotbalistică mai mult decît specială. "Conducătorii comunişti din fotbal, precum generalul Diaconescu, erau mult mai decenţi şi ştiau mai mult fotbal decît mulţi dintre patronii de astăzi" - Ionuţ Lupescu, director general FRF - Aţi fost aproape de a deveni managerul lui Dinamo, e adevărat? - Nu a existat pentru mine această perspectivă. "Pe Răzvan îl judecăm noi, nu Becali sau Borcea!" - Urmează ultimele două meciuri ale echipei naţionale în aceste preliminarii. La ce vă aşteptaţi? - Obiectivele echipei din momentul în care a fost numit Răzvan Lucescu au fost clare. În actuala campanie să adunăm puncte pentru urna valorică. Apoi, să conturăm o echipă pentru campania Euro 2012. "Răzvan Lucescu are acum şansa să verifice nişte jucători în condiţii de meci oficial. Nu mulţi antrenori beneficiază de o astfel de şansă" - Ionuţ Lupescu, director general FRF - Vă îngrijorează că jucătorii noştri care se transferă afară nu se impun la echipele de club? Ultimul este Goian, după ce Neşu şi Săpunaru s-au abonat în ultima perioadă la banca de rezerve. - Normal, nu e bine cînd nu se pot impune acolo unde se cere valoare. Apoi vin acasă şi încearcă să joace aici. Conspiraţia patronilor - Dar despre atacul patronilor la adresa lui Răzvan Lucescu, înaintea şi după meciul cu Franţa, ce spuneţi? - Şi Piţurcă era criticat pe seama selecţiei. Cînd oamenii fac decent comentariile e în regulă. Altfel, nu. - Nu v-a mirat că apare cîte unul pe zi? A fost Borcea, apoi Gigi Becali, pe urmă Porumboiu, Mititelu, Iancu! - Eu cred că Răzvan nu trebuie să le răspundă, deoarece îşi pierde concentrarea de la ce are de făcut. "Patronii care l-au atacat pe Răzvan erau vorbiţi între ei. Dacă nu am spus nimic atunci nu înseamnă şi că nu ne-am dat seama" - Ionuţ Lupescu, director general FRF http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
53 Musafir(i)
53 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut