Ştiri Dinamo Bucureşti
10-04-2009, 08:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Cineva mi-a zis că îmi omoară familia şi că va deveni un idol printre dinamovişti!"
Fanii lui Dinamo nu glumesc! După ce suporterii i-au trimis foarte multe mesaje de susţinere lui Dario Bonetti, aceştia doresc să se răzbune şi pe cei care l-au îndepărtat pe italian de la Dinamo! Primul vizat este vicepreşedintele Vasile Turcu, care afirmă că a fost ameninţat cu moartea de ultraşi!
"Nişte indivizi mi-au blocat maşina şi m-au ameninţat cu moartea! Am bodyguarzii mei, dar nu vreau să se ajungă până acolo! Organele abilitate trebuie să îşi facă datoria şi să aibă grijă de aceşti derbedei. L-am rugat pe domnul Ciocan să trimită un efectiv mai mare la meciul cu Pandurii.", a declarat Turcu la Sport.ro. Acţionarul şi-a continuat apoi dezvăluirile: "Sunt obişnuit cu astfel de mesaje, însă am fost sunat de către un individ care mi-a spus că vrea să îmi omoare familia, că suporterii îi vor aduce mâncare la puşcarie toată viaţa şi ca va deveni un idol printre suporteri", a spus Vasile Turcu la gsptv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
46 Musafir(i)
46 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut