Ştiri FC Argeş Piteşti
10-04-2009, 08:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Ploaie de goluri în Trivale
FC Argeş a învins fără probleme pe CFR Timişoara, lanterna roşie a seriei a doua. Ajunşi în ultima clipă la Piteşti oaspeţii au încasat primul gol în minutul 17, autorul fiind Năstăsie care l-a executat pe Rain cu un şut din interiorul careului. Cinci minute mai târziu Tameş îi pasează decisiv lui Voiculeţ care nu îl iartă pe goalkeeperul timişorenilor. Scorul ia proporţii în minutul 26, Dulcea profitând de o greşeală a fundaşului Ionaş. În minutul 34 scapă pe dreapta , pătrunde în careu şi trimite pe lângă portar. Înainte de pauză, Adrian Voiculeţ reuşeşte hattrickul după ce l-a lobat de la nouă metri pe nefericitul Rain. Cu patru minute înainte de final, Mircea Stan închide tabela la 6-0.
"Aşa cum mă aşteptam nu a fost un meci pe care să îl câştigăm în condiţii de dificultate poate singurele probleme au fost puse mai mult de către teren şi nu de adversari. Este important că am câştigat astăzi trei puncte, fiecare partidă are importanţa ei, suntm profesionişti şi trebuie să tratăm toate meciurile ca atare pentru că urmează jocuri dificile contra unor echipe mai puternicedecât cea pe care am înâlnit-o astăzi. Aceste puncte imi dau speranţe pentru continuitatea echipei" - Ionuţ Badea, antrenor FC Argeş FC Argeş: Boşneag - M. Stan, Bălaşa, Lăcustă ('32 Cazan), Poenaru, Popa, Tameş, Bazzi ( '75 Carstoiu), Năstăsie, Voiculeţ ('57 Doman), Dulcea. CFR Timişoara: Rain - Păvălan, Lupulescu, Tache, Sekely, Drabadan, Chiriţeanu, Bumbar, Popa, Loch, Alin Ionaş http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut