Ştiri Universitatea Cluj
10-04-2009, 09:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Circul continua la "U": Dulca preia echipa
Cornel Talnar si-a prezentat astazi demisia din functia de antrenor al Universitatii Cluj, informeaza site-ul oficial al echipei clujene. Locul sau va fi preluat de clujeanul Cristian Dulca, antrenorul care a calificat formatia FC Vaslui in cupele europene.
"Vrem sa promovam, sa facem o echipa purternica, sa avem rezultate. Nu vrem sa promovam si apoi sa revenim din nou in Liga a II-a. Deocamdata nu stiu care vor fi antrenorii secunzi, vom vedea. Intelegerea mea e valabila pentru doi ani. Ma bucura aceasta numire, pentru mine e o provocare. Avand in vedere ca ma intorc la echipa mea de suflet, acum voi munci dublu. Am pus suflet si la Valsui, dar aici, la "U" Cluj, e altceva. Sper ca suporterii sa fie alaturi de mine, de echipa, si sa ne sustina. Sunt convins ca vom face treaba buna impreuna si sper sa duc echipa acolo unde ii e locul, in prima divizie", a declarat Dulca pentru citynews.ro. Echipa va pleca luni in cantonament la Sovata, iar Dulca i se va alatura marti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut