Ştiri Universitatea Cluj
10-04-2009, 09:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Cristian Dulca: "Să fim o familie!"
La câteva clipe de la instalarea pe banca Universităţii, Cristi Dulca şi-a dezvăluit planurile pentru acest sezon.
Bună Cristi, ce faci? La meci la "U", la Oradea… Deja ai intrat în "pâine", parcă echipa era liberă azi …?! Nu, stai. Sunt cu fiul meu la Oradea. Joacă la puştii Universităţii, calcă pe urmele lui taică-su … (n.r.râde). E adevărat, am preluat banca "şepcilor", dar doar de marţi încep să lucrez cu jucătorii, pentru că mâine sunt la Timişoara, unde susţin examenul pentru Licenţa Pro. Ce te readuce la "U"? Să ştii că m-a atras proiectul domnului Walter. De aproape 10 ani nu am mai simţit pe cineva atât de dispus să facă ceva pentru echipa asta. Ştii că eu sunt "U"-ist de mic, nu m-am ascuns niciodată, de asta am făcut aproape de toate pentru clubul ăsta … Da, ai trecut prin mai multe ipostaze … Am început ca jucător, am fost conducător, iar acum am trecut pe bancă. Nu ştiu ce va urma, dar mi-aş dori să fac cât mai multe pentru "U" pentru că şi "U" mi-a oferit o grămadă de momente fericite. Care e obiectivul pe care ţi l-a impus Walter? Să ştii că nu mi-a impus nimic. Promovarea nu e un obiectiv cerut direct de patron, ci mai ales de suporteri, de toată suflarea care ţine cu "U" Cluj. Toţi îşi doresc ca echipa să revină acolo unde îi e locul. Problema e că trebuie să facem o echipă puternică, să aibă forţa să se şi menţină în prima Ligă, nu să se plimbe doar. Primul pas e să îi cunosc pe jucători şi să devenim o familie. Ai văzut ultimele jocuri ale Universităţii? Da, dar nu pot să trag o concluzie. O să urmăresc în cantonamentul de la Sovata mai atent meciurile, am DVD-urile deoparte. 2005-2006 în această perioadă Cristi Dulca a fost director executiv la "U" Cluj 4 jocuri a evoluat Dulca în tricoul Universităţii, în turul sezonului 2001-2002, după care a plecat în Ungaria la Kispest Budapesta http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut