Ştiri Steaua Bucureşti
10-05-2009, 03:24 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-05-2009 03:24 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Stoichiţă pune remiza Stelei cu Gloria Bistriţa pe seama oboselii fotbaliştilor săi
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după meciul cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, că elevii săi au acuzat oboseala acumulată în meciul cu Twente Enschede, din Liga Europa, şi din acest motiv au avut o prestaţie slabă, fără mari ocazii de gol.
"A fost un meci slab, am fost extrem de obosiţi. Încep să apără multe accidentări musculare. Eu le-am spus după meci să ridice capul, trebuie să repare ce au stricat acum. A fost un punct câştigat, ne-am chinuit, nu am avut consistenţă, ne-am creat ocazii doar sporadic. A trebuit să şi improvizez în echipă, dar le-am zis jucătorilor că orice greşeală o iau asupra mea", a spus Stoichiţă. Referitor la faptul că a fost contestat de o parte a fanilor, antrenorul a declarat: "Nu e normal, nu văd ce au cu mine. Conflictul se răsfrânge asupra echipei, este o atitudine care poate distruge încet, încet un club mare. Nu am de ce să mă mai întâlnesc cu fanii, e doar un monolog din partea lor, nu văd niciun fel de soluţie. Băieţii tineri, ca Ninu, Bicfalvi, Ionescu, sunt foarte timoraţi". Stoichiţă a anunţat că săptămâna viitoare va organiza un cantonament la Forban, la care vor lua parte şi Dayro Moreno şi Mihăiţă Pleşan, care până acum au fost la echipa a doua. Steaua nu a reuşit să învingă duminică, pe teren propriu, pe Gloria Bistriţa, ultima clasată, obţinând doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut