Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
10-05-2009, 03:58 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Sorin Cartu: "Remiza este un rezultat bun, insa m-a nemultumit jocul, mai ales in ultimul sfert de ora"

Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Sorin Cartu, a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca remiza obtinuta pe terenul lui Dinamo, scor 1-1, este un rezultat bun, insa a ramas destul de nemultumit de jocul echipei din ultimul sfert de ora.

"Rezultatul este bun, insa jocul m-a cam nemultumit, mai ales in ultimele 10 minute. Am jucat cu handicap inca din minutul 5, insa am reusit sa avem o posesie destul de buna si am echilibrat meciul. Este bine ca s-a terminat asa. S-a exagerat pe seama acestui meci, inainte si ma bucur ca acum numai spune nimeni nimic. Acasa am avut un meci cu Otelul pe care l-am controlat 75 de minute, iar in ultimile 15 minute am clacat. Se pare ca si aici am cazut fizic, insa a fost mai bine. As vrea mai mult de la jucatori, mai mult curaj la finalizare. Am mai avut astfel de meciuri sub presiune si ne-am descurcat. M-am uitat la antrenorii straini care au venit in Romania, si cred ca Bergodi este unul dintre cei mai buni. Am intalnit echipele antrenate de el si mi-a fost destul de greu.", a declarat Sorin Cartu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 10-05-2009 03:58 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut