Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-05-2009, 06:17 PM
Mesaj: #132
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Atac la CFR

Aseară, la Fanatik Show, emisiune difuzată pe Digisport, Marian Iancu şi-a reluat atacul la adresa feroviarilor. "Îmi menţin afirmaţiile că principala beneficiară a arbitrajelor e CFR Cluj", a spus preşedintele lui Poli Timişoara. Ieri, Cadu a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri contestată de ieşeni. "Penalty şi cartonaş galben. Haţegan a procedat corect", a comentat fostul şef al CCA, Aron Huzu.

Tony, doar rezervă!
Antonio Conceicao a decis să-l lase pe banca de rezerve pe fundaşul Tony, în urma evoluţiei slabe din meciul cu PSV Eindhoven (0-1) din Europa League. Locul francezului a fost luat de brazilianul Edimar, în timp ce Panin a fost trecut pe postul de fundaş dreapta. Tony a explicat că traversează o perioadă dificilă, tatăl său fiind grav bolnav, şi şi-a cerut scuze pentru evoluţia din Olanda: "Cam toate ocaziile lor au venit de pe partea mea şi puteam încasa mai multe goluri. Cer doar răbdare şi înţelegere".

Kone la palton
Vedeta clujenilor, Yssouf Kone, a urmărit partida, îmbrăcat într-un palton gros, de la masa presei. Aseară la Cluj erau 10 grade. Deşi preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că ivorianul este recuperat complet după accidentarea la coapsă din meciul cu FC Copenhaga, antrenorul a preferat să nu mizeze în acest meci pe Kone.

I-au cerut demisia!
La final, fanii CFR-ului au scandat împotriva antrenorului Conceicao, căruia i-au cerut să demisioneze. "Jucătorii sînt de vină pentru acest rezultat, au ratat inexplicabil. Ei vor suporta consecinţele", a declarat apoi preşedintele Iuliu Mureşan. Şi atacantul Nei a fost huiduit de suporteri.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-05-2009 06:17 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut