Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-05-2009, 07:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Tunurile pe Internaţional
Atacantul Bobi Verdeş a marcat sîmbătă primul său gol împotriva fostei sale echipe, U Craiova. "La Craiova m-am simţit mereu bine, o consider a doua mea casă şi a fost o plăcere să joc iarăşi în Bănie. Am pierdut, dar viaţa merge înainte. Trebuie să strîngem rîndurile şi să o învingem pe Internaţional Curtea de Argeş, o contracandidată la lupta pentru evitarea retrogradării în faţa căreia nu avem voie să pierdem puncte", a afirmat Verdeş. Antrenorul piteştenilor, Ştefan Stoica, a spionat din tribună jocul Unirii de la Craiova.
Mieluşei Dacă în 2003, Unirea Alba Iulia, cu Maier, Paleacu, Găldean, era campioana deplasărilor, acum formaţia ardeleană e ciuca bătăilor. Din cele 5 partide disputate pe teren străin în actuala stagiune, "alb-negri" au obţinut un singur punct, din remiza 1-1 de la Bistriţa. Au urmat apoi 4 eşecuri, 0-2 cu Rapid, 0-1 la Urziceni, 2-4 cu Astra la Ploieşti şi 1-3 în Bănie. Unirea are şi cea mai slabă apărare din campionat, cu 16 goluri primite, alături de Ceahlăul şi Internaţional Curtea de Argeş. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
66 Musafir(i)
66 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut