Ştiri Universitatea Cluj
10-05-2009, 07:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Dulca: "Am venit sa promovez!"
"U" a ajuns la al treilea antrenor in opt meciuri. Cristian Dulca i-a luat locul lui Cornel Talnar dupa egalul cu Vilcea si promite sa duca echipa in primul esalon. Fostul antrenor al Vasluiului a povestit pentru monitorul felul in care s-au derulat negocierile cu "U" si ce l-a convins sa accepte postul de antrenor principal. Dulca este nerabdator sa inceapa munca la Universitatea Cluj
Reporter: Cind ai fost contactat de Universitatea? Cristian Dulca: Nu cred ca este foarte important. Pot sa vorbesc doar de negocierile propriu zise. Pe ce perioada ai semnat? Pe 2 ani de zile. Ce te-a convins sa accepti oferta de la Cluj? Am avut o discutie cu domnul Walter. Din cit am apucat sa il cunosc, isi doreste foarte mult performanta. Altfel nu veneam la Cluj. Planurile de viitor ale patronului m-au convins. Cred ca este singurul om in ultimii 10 ani care este dispus sa faca investitii masive la "U" Cluj. Obiectivul ramine promovarea din primul an? Da, normal. Asta vrea toata lumea. Sper sa ajut cum pot. Vreau sa nu dezamagesc pe nimeni si am incredere ca pot face o treaba frumoasa la Cluj. Am revenit la echipa mea de suflet. Ce stii despre echipa? Am vazut citeva meciuri la televizor. Nu pot sa-mi dau cu parerea. Ii stiu pe Unugurusan, Dolha, Sisi, astept sa incep munca. Stiu ca este o echipa tinara, ceea ce ma bucura. Cu tinerii dornici de afirmare poti sa faci treaba. Cind vei face cunostinta cu vestiarul? Marti, cel mai sigur. Acum sint la scoala de antrenori de la Bucuresti. Care este filosofia lui Cristi Dulca in fotbal? In primul rind, imi doresc sa formam cu totii un grup, o familie, asta este cel mai important. Sa avem incredere unii in altii. Rezultatele vor veni. Jucatorii trebuie sa inteleaga ce le cer si trebuie sa se gindeasca doar la performanta. La inceput de drum Ca jucator, Cristian Dulca (37 de ani) a evoluat atit la CFR Cluj, cit si la Universitatea, cu mentiunea ca la gruparea "studenteasca" a ocupat, in sezonul 2005-2006, si functia de director executiv. A mai trecut, printre altele, pe la Gloria Bistrita, Rapid, Ceahlaul sau Honved Budapesta. A fost convocat si la nationala de seniori, unde a strins 6 selectii. In cariera de antrenor a pregatit doar formatia FC Vaslui, pe care a calificat-o la finalul campionatului trecut in preliminariile Europa League. Clujeanul a fost demis in 21 septembrie de la gruparea vasluiana, in urma unor rezultate neconvingatoare. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut