Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-05-2009, 08:28 PM
Mesaj: #91
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gelu Crăcană : "Hizo să aducă maşina X5 înapoi la club!"

"Prietenia" între antrenorul Viorel Hizo şi cel cunoscut drept cel mai înfocat suporter al Ceahlăului, Gelu Crăcană, a devenit mai "strânsă" odată cu meciul de aseară. Încă de vineri după-amiază, Crăcană anunţase că-i pregătise câteva mesaje, pe două bannere, tehnicianului giuleştenilor.

"Noutăţile pentru meciul nostru contra Rapidului sunt că i-am pregătit două bannere lui Hizo. Eu personal le-am făcut", a spus fanaticul Ceahlăului, culmea, simpatizant şi al rapidiştilor.

Cele două bannere erau programate să fie postate în zona peluzei nord, lângă sectorul destinat galeriei pietrene.

"Vor fi observate de toţi cei care vor ajunge la meci", a ţinut să menţioneze Gelu Crăcană, care pregătise mesajele sale cu dedicaţie

pentru Viorel Hizo, la momentul ieşirii echipelor şi arbitrilor pe teren, pentru salutul oficial.

Prin unul din cele două bannere pregătite antrenorului Rapidului, Gelu Crăcană i-a cerut lui Hizo să aducă înapoi la club, BMW-ul X5, "maşină pe care a luat-o când a antrenat ultima dată pe Ceahlăul. Ştiu că luase una şi de la Vaslui. Dar nu cu aia am treabă, pentru că luase una şi de la noi, înainte să se întoarcă la Vaslui".

Celălalt mesaj adresat tehnicianului giuleştenilor la meciul de aseară era pregătit cu mult timp în urmă. "Hizo, ne-ai retrogradat! De două ori!!". "Cu banner-ul ăsta am umblat peste tot în ţară, pe unde a jucat echipa antrenată de Hizo. Iar când a antrenat ultima dată la noi, la Piatra Neamţ, mi-am dat demisia ca ofiţer de presă. Nimeni nu putea lucra cu el", a completat Gelu Crăcană.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-05-2009 08:28 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut