Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
10-05-2009, 10:30 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Marin Condescu: "Daca am fi pierdut cu Dinamo, ne-ar fi fost greu sa demonstram ca am jucat pe bune"

Presedintele clubului Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, s-a aratat multumit de egalul obtinut de echipa sa in deplasarea de la Dinamo, scor 1-1. Acesta este de parere ca, in cazul in care scorul ar fi ramas 1-0, Pandurii ar fi fost suspectati ca au cedat deliberat punctele.

"Sunt mai linistit o data cu acest egal reusit in Stefan cel Mare, pentru ca ar fi fost greu sa dovedim, in cazul unei infrangeri, ca totul s-a jucat pe teren. Cu acel penaltyul provocat de Murgan, cu siguranta n-am fi scapat de aceasta banuiala mult timp. Trebuie sa spun ca, in timpul negocierilor cu cei de la Dinamo, respectiv cu domnul Badea, niciodata nu s-a incercat sa ni se sugereze ca parte in acea intelegere sta si cedarea celor trei puncte in intalnirea directa. Se putea face mai mult in aceasta partida, dar cu lotul pe care l-a avut Sorin la dispozitie, fara Martinovic si Raskovic - accidentati am fi putut reusi mai multe. Noi n-am vrut sa facem prea mare caz pe seama arbitrilor pentru ca sunt in criza, dar in prima repriza dinamovistii au fost avantajati, in special prin acordarea acelui penalty. Repriza a doua a fost mai echilibrata si arbitrata echidistant, de altfel noi am avut si un penalty neacordat. Am avut noroc pe final, poate datorita celor intamplate in prima repriza", a declarat Condescu in cadrul emisiunii Clubul Pandurilor.

Presedintele Pandurilor a tinut sa clarifice zvonurile privind o eventuala demitere a lui Sorin Cartu: "N-a fost niciodata o discutie privind demiterea lui Cartu. Noi am stat de vorba dupa cea de-a doua partida pierduta acasa, iar in timpul aceastei analize eu l-am intrebat pe Sorin ce s-a intamplat. Cartu mi-a spus ca a gresit tactic, inchizandu-se prea devreme, asta pe langa atitudinea unor jucatori. Am vazut si eu acele speculatii ca as fi vorbit cu Bergodi, in conditiile in care eu n-am discutat niciodata cu el. Acestea sunt doar subiecte de presa."

"Avem doua meciuri acasa, cu Gaz Metan Medias si Unirea Urziceni, iar eu sunt convins ca vom obtine 6 puncte. La noi nu sunt probleme cu echipele din fruntea clasamentului, noi nu ne descurcam cu echipele mici, asa cum a fost cazul in meciurile cu International si Otelul Galati", a incheiat, plin de optimism, presedintele clubului Pandurii Targu-Jiu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 10-05-2009 10:30 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut