Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-05-2009, 11:01 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Dorin Goian: "Trebuie să rămînem neînvinşi în mandatul lui Răzvan Lucescu, asta este miza"

După ce a pus umărul la victoria lui Palermo contra lui Juventus din weekend (2-0), Dorin Goian a povestit care sînt impresiile sale după 3 luni petrecute în Italia şi a spus că naţionala trebuie să termine fără eşec meciurile cu Serbia şi Feroe din preliminariile CM 2010 pentru a continua seria pozitivă începută o dată cu instalarea pe banca tehnică a lui Răzvan Lucescu.

"Nu am jucat mult împotriva lui Juventus, dar pot spune că vin la naţională cu un moral bun. M-am adaptat în Italia, dar va trebui să muncesc mai mult şi să încep să mă impun. Este foarte mare diferenţă între Serie A şi Liga I. Am zis că dacă vin de la Steaua nu va fi o aşa mare problemă, dar e cu totul alt ritm. Meciurile cu Serbia şi Feroe au miză, trebuie să rămînem neînvinşi sub mandatul lui Răzvan Lucescu", a spus Dorin Goian.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-05-2009 11:01 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut