Ştiri Gloria Bistriţa
10-06-2009, 02:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Marian Pană este noul antrenor al echipei ardelene
Fostul tehnician al CS Otopeni, Marian Pană, a devenit de luni seară antrenorul principal al Gloriei Bistriţa, unde are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare, informează site-ul grupării ardelene.
"Sunt foarte mulţumit pentru încrederea pe care domnii Pădureanu şi Halagian mi-o acordă, tinând cont de situaţia grea în care se află echipa. Este o şansă foarte bună pentru mine să-mi construiesc o carieră la nivel înalt, în Liga I", a spus Pană. Acesta este încrezător că va putea reuşi să salveze echipa de la retrogradare: "Am venit cu inima deschisă şi cred că alături de domnul Halagian vom reuşi să salvăm echipa de la retrogradare. Trebuie să câştigăm cât mai multe meciuri. Întreruperea campionatului pică bine pentru mine, deoarece am ocazia să cunosc jucătorii. Acest lucru mă va ajuta să mă edific asupra echipei". Marian Pană (40 de ani), care se află la prima experienţă ca antrenor principal în Liga I, a mai pregatit echipele Petrolul Târgovişte (2001-2002), CS Otopeni (2002-2007), Cetatea Suceava (2007-2008) şi Ştiinţa Bacău (2009). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut