Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-06-2009, 08:20 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Dorin Goian: "Am început un nou drum şi trebuie să jucăm din ce în ce mai bine"

Fundaşul echipei Palermo, Dorin Goian, a afirmat că românii vor merge la Belgrad pentru a face un meci cât mai bun: "Nu e plăcut să ştim că ei au şanse de calificare la turneul final şi noi nu. Am fi vrut să fie invers. Am început un nou drum şi trebuie să jucăm din ce în ce mai bine. Avem nevoie de rezultate pozitive, pentru a aborda cu încredere viitoarea campanie de calificare. Trebuie să înfruntăm realitatea în meciul cu Serbia, dar acum tragem ponoasele pentru ce am făcut înainte. Mergem acolo pentru a evolua cât mai bine".

Goian este de părere că naţionala României ar fi putut obţine mai mult în aceste preliminarii şi consideră că declinul tricolorilor a început după înfrângerea de pe teren propriu cu Lituania, scor 0-3. "Am jucat destul de prost în această campanie de calificare, din moment ce nu suntem mai sus în clasament. Cred că acel prim joc cu Lituania ne-a tăiat elanul, erau trei puncte pe care eram obligaţi să le câştigăm. De acolo a început declinul", a conchis fostul jucător al Stelei.

România va juca la 10 octombrie, la Belgrad, împotriva Serbiei, iar patru zile mai târziu va întâlni Insulele Feroe, la Piatra Neamţ, în ultimele două partide din Grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010. După 8 meciuri, România ocupă penultimul loc în grupă, cu 9 puncte, în timp ce lider este Serbia, cu 19 puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-06-2009 08:20 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut