Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-06-2009, 08:56 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
"Să nu se întoarcă la Stuttgart dacă dă gol Serbiei!"

România va juca sâmbătă, în Serbia una dintre ultimele partide din actuala campanie de calificare pentru Campionatul Mondial din 2010, iar sârbii, aflaţi pe primul loc în grupa a şaptea se declară încrezători în şansele lor a câştiga acest meci.

Zravko Kuzmanovic, mijlocaşul celor de la VfB Stuttgart l-a tachinat pe colegul său, Ciprian Marica, spunând că acesta ar face bine să nu se mai întoarcă în Germania dacă marchează împotriva Serbiei.

"Am vorbit cu Marica despre meciul ce urmează şi i-am spus să nu se mai întoarcă la Stuttgart dacă înscrie împotriva Serbiei. Am glumit, normal!", a declarat Kuzmanovic pentru publicaţia sârbă Blic.

Ivan Obradovic, fundaşul stânga al sărbilor, a declarat că meciul tur de la Constanţa a fost unul greu pentru echipa sa, iar evoluţia României din partida cu Franţa. de la Paris, a fost una extrem de bună.

"Am jucat contra României la Constanţa şi pot spune că am întâlnit o echipă bună, iar la Paris românii au jucat foarte bine, însă noi credem că putem obţine victoria", a afirmat Obradovic.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-06-2009 08:56 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut