Ştiri Dinamo Bucureşti
10-07-2009, 07:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Ioan Andone: "Cu Dinamo în Champions League!"
Ioan Andone vrea să se întoarcă în Ştefan cel Mare ca să joace în cea mai tare competiţie europeană.
- Cum e, domnule Andone, v-aţi hotărît, vă întoarceţi la Dinamo? - Eee, mai întîi tre' să rup contractul aici. Dacă oamenii nu vor fi de acord, n-am ce face, vorba e vorbă şi contractul e contract. Am început prost campionatul cu Al Ahli, de aceea vreau să discut cu şeicul, să vedem dacă are ceva să-mi reproşeze, dacă mă mai vrea la echipă. Trebuia să discutăm, dar e plecat cu nişte afaceri, probabil că o vom face joi, la meciul de Cupă. - Şi credeţi că vă "eliberează"? - Cine ştie, aici oamenii nu prea au răbdare... - Cei de la Dinamo promit multe, şi bani, şi funcţie... - Eu nu vin la Dinamo pentru bani, ci cu sufletul. Îmi doresc să mă întorc la Dinamo! Acţionarii mi-au oferit contract pe 3 ani. Am avut succese în Ştefan cel Mare, nu pot uita partidele mari făcute acolo, la Dinamo e casa mea. - Vă doreşte pînă şi Vasile Turcu... - Am lămurit problemele cu el, tot răul e trecut, gîndesc pozitiv. Mă enervează altceva, că Dinamo îşi tot doreşte Liga Campionilor şi nu ajunge. A ajuns ba Steaua, ba Clujul, ba Unirea, numai Dinamo nu. Trebuie să ajungă acolo. Poate şi eu cu ei! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut