Ştiri Dinamo Bucureşti
10-07-2009, 07:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Revine cu Galata!
Florin Bratu este aproape de revenirea pe gazon. În urmă cu un an, pe 17 octombrie, atacantul "câinilor" s-a accidentat extrem de grav în meciul cu CFR.
Au urmat operaţia în Belgia şi apoi partea cea mai grea, recuperarea. "Bratone" a strâns din dinţi, s-a antrenat sub comanda preparatorilor fizici, însă nu a vrut să forţeze. Vârful simţea că nu e momentul să intre la joc şi chiar dacă tentaţia era mare, nu a vrut să se păcălească. A tras în continuare la recuperare, a avut multe momente de descurajare, dar acum a intrat "pe ultima sută". La aproape fix un an, Bratu a reuşit să-şi facă curaj chiar şi pentru o dorinţă. "Vreau să intru cu Galatasaray. Nu am să pot la meciul de la Istanbul, însă la retur îmi doresc să fiu pe teren. E adevărat că a trecut un an, asta e, acum o să-mi tai moţul (n.r. - râde). Nu am vrut să risc niciun moment, dar chiar dacă au fost momente grele, acum simt că totul este bine", a spus, cu optimism, Florin Bratu. Badea: "Am plătit amenda" Nicolae Badea a spus ieri că Dinamo a plătit amenda de 50.000 de euro către UEFA. "Nu am cerut un nou termen, iar conturile nu sunt blocate aşa cum a spus domnul Condescu. Ca drept dovadă, dânsul a şi virat o parte din sumă", a spus ieri preşedintele CA. Pro Sport a anunţat în numărul de marţi, faptul că echipa din "Ştefan cel Mare" a primit un nou termen pentru plata amenzii venite în urma incidentelor de la meciul cu Slovan. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
49 Musafir(i)
49 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut