Ştiri Universitatea Cluj
10-07-2009, 07:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Sabo: "Promovăm!"
Radu Sabo, antrenorul-jucător al echipei Sănătatea Cluj, a jucat marţi ultimul meci pentru "viruşii verzi". Noul antrenorul secund al lui "U" Cluj îşi va intra de mâine în funcţie.
Radu, ai dat gol la ultimul tau meci la Sănătatea…. Îmi pare rău că nu am câştigat acest meci. Eu oricum le mulţumesc băieţilor că de anul trecut din septembrie au fost alături de mine şi cred eu, am realizat lucruri frumoase aici, în ciuda tuturor greutăţilor de care ne-am lovit. De mâine revii la Universitatea Cluj. Cum te simti? Vă daţi seama că am fost onorat de propunerea pe care am primit-o şi acum cum spunea şi Cristi Dulca vom încerca să formăm o adevărată familie la Universitatea Cluj. Sunt mulţi nou veniţi, dar sper ca într-un timp scurt să formăm o echipă la "U" capabilă să se bată la promovare şi să se menţină în Liga I. Ai dat de băut colegilor de la Sănătatea? O să fie în această seară o masă de despărţire în care vom ciocni un pahar de vin. M-am ataşat foarte mult de această echipă şi de băieţi, dar viaţa merge înainte şi eu am ales cea mai bună oferta pentru mine în acest moment. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut