Ştiri Universitatea Cluj
10-07-2009, 07:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Aplica sistemul de la Vaslui
Proaspat instalat pe banca Universitatii, Dulca vine cu propria filosofie de joc. El va incerca sa implementeze sistemul 4-2-3-1 la Universitatea Cluj, la fel cum a procedat la FC Vaslui.
Antrenorul vrea sa abordeze campionatul intr-o alta formula, urmind sa treaca de la sistemul de joc 4-4-2 la 4-2-3-1. Experimentul se va produce simbata, cu ocazia partidei amicale cu Unirea Alba-Iulia, de la "Clujana". "Am ideile mele in ceea ce priveste fotbalul. Este posibil sa trec la 4-2-3-1, imi place, dar trebuie sa vad exact cum se prezinta lotul de jucatori. La Vaslui il aveam pe Wesley, nu puteam sa-l bag virf impins. Voi vedea ce pot face la Universitatea. Avem meci amical simbata. Pina atunci imi voi cunoaste mai bine elevii si voi vedea ce li se potriveste mai bine", a explicat Dulca. Tehnicianul a ajuns ieri in cantonamentul echipei de la Sovata si a avut o prima sedinta cu echipa. Dulca cere multa seriozitate si munca. "Le-am spus ce asteptari am, ce vreau de la ei. Fiecare trebuie sa dea totul la antrenamente si pe terenul de joc. Vrem sa promovam si nu ne permitem pasi gresiti. Sper ca m-au inteles. Fiecare trebuie sa se gindeasca doar la binele echipei", a conchis Dulca. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut