Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
10-08-2009, 03:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
Dănciulescu: "Ioan Andone este cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo"
Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, joi, că Ioan Andone este cel mai indicat antrenor care ar putea conduce în acest moment formaţia alb-roşie, deoarece cunoaşte foarte bine ceea ce înseamnă clubul din Ştefan cel Mare.
"Am auzit şi eu de problemele din ultimul timp de la Dinamo. Însă, dacă Ioan Andone va veni până la urmă în Ştefan cel Mare, totul va intra pe făgaşul normal. Nea Ando e unul din curtea lui Dinamo, nu mai pot fi probleme. Ioan Andone este cel mai potrivit în acest moment să antreneze pe Dinamo", a spus Dănciulescu. Atacantul a vorbit şi despre meciul naţionalei din Serbia, dar şi despre relaţia pe care o are cu selecţionerul Răzvan Lucescu: "Sunt alături cu sufletul de Răzvan Lucescu şi de echipa naţională. Pentru mine omul Răzvan Lucescu înseamnă foarte mult, deoarece a avut încredere în mine şi m-a chemat după mult timp la echipa naţională. Chiar dacă nu mă va mai convoca, eu nu am de ce să fiu supărat pe el. Cred că meciul cu Serbia va fi unul foarte interesant, pentru că noi nu mai avem nimic de pierdut. România a jucat întotdeauna bine atunci când stadionul a fost plin. Cu Mutu în teren vom fi mult mai puternici, nu vom pierde la Belgrad". Fotbalistul este foarte fericit după prima sa reuşită la Hercules Alicante: "Mă bucur foarte mult că am reuşit să marchez primul meu gol la Hercules. Sunt fericit mai mult că am reuşit să intru titular şi să joc tot meciul, după perioada de recuperare care a fost cam lungă. M-am integrat bine la echipă, toată lumea, jucători, staff-ul tehnic şi conducere mă susţin tot timpul. Domnul Esteban Vigo m-a încurajat înainte de meci şi mă bucur că are multă încredere în mine. Nu este important câte goluri înscriu eu, ci echipa să-şi îndeplinească obiectivul, promovarea în Primera Division". Atacantul român Ionel Dănciulescu a marcat, miercuri seară, primul său gol pentru formaţia Hercules în partida cu Huesca, scor 2-0, meci contând pentru turul 3 al Cupei Spaniei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut