Ştiri Steaua Bucureşti
10-08-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
'E prea vulgar! Nu pot să mă cobor la nivelul lui! Datorită Stelei a ajuns cunoscut'
Intervievat pe siteul suporterilor stelişti, fcsteaua.ro,tehnicianul care a adus Cupa Campionilor Europeni a făcut o caracterizare detaliată a situaţiei din Ghencea, începând de la echipă şi până la comportamentul patronului. Ienei consideră că pe Becali îl supără adevărul, singurul lui răspuns fiind că gesticulează, nevând niciun argument.
"Campania de transferări a fost foarte proastă, s-au adus jucători de pe dvd-uri, care nici măcar nu sunt de valoarea tinerilor din curtea noastră. Ăsta e adevărul... şi ştiţi că de multe ori adevărul supără. Iar dacă spui adevarul lui Gigi se supără şi gesticulează, că a adus jucători, că a adus una alta, fără a da argumente!", a declarat tehnicianul. În ceea ce priveşte comportamentul europarlamentarului, Emeric Ienei spune fără menajamente că Becali este prea vulgar şi că nu se poate coborî la nivelul său. De asemenea, Ienei consideră că Becali s-a înconjurat de oameni care vor să-l "mângâie" şi să fie de acord cu el. "Sincer nu pot să vă dau sfaturi ce să faceţi mai încolo. I-aţi atras atenţia civilizat, în nenumărate rânduri pentru derapajele pe care le-a avut. Mai încolo nu ştiu ce să vă sfătuiesc. E prea vulgar şi eu nu suport vulgaritatea, niciodată nu am suportat-o şi nu pot să mă cobor la nivelul lui. Nenorocirea mare e că toţi din jurul lui sunt nişte oameni care vor să îl mângaie şi să fie de acord cu el.Nici unul nu este în stare să îi explice că nu este bine ceea ce face", a spus Ienei. Fostul antrenor al Stelei a comentat şi declaraţiile lui Becali, conform cărora a pierdut mai mult decât a câştigat odată cu venirea în Ghencea. Emeric Ienei spune răspicat că Becali era un anonim până a veni la Steaua. "Eu sunt convins că Becali nu a pierdut cu Steaua ci din contră! Steaua l-a propulsat unde este. Nimeni nu ştia de Gigi până a venit la Steaua. Asta trebuie să înţeleagă dânsul!", a încheiat fostul antrenor al României la Coppa del Mondo. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut