Ştiri Poli Timişoara
10-09-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Alexa susţine că i s-a oferit o sumă de bani pentru a truca meciul cu Dinamo Zagreb
Mijlocaşul lui FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că înaintea meciului cu Dinamo Zagreb, din Grupa A a Ligii Europa, o persoană foarte cunoscută în Timişoara, căreia nu i-a rostit numele, i-a oferit o sumă de bani pentru a nu-şi apăra corect şansele în acel joc.
"A venit cineva la mine cu o săptămână înaintea meciului cu Dinamo Zagreb şi mi-a oferit o sumă de bani, dar am rezolvat imediat situaţia cu domnul Iancu. Nu rostesc numele persoanei în cauză, pentru că nu am nici o dovadă şi nu vreau să mai şi plătesc pentru asta. M-am simţit jignit şi am o repulsie extraordinară. Dacă se va continua cu acest caz, probabil acel om va avea mult de suferit, deoarece este cunoscut de foarte multă lume în Timişoara", a spus Alexa, la GSPTV. Finanţatorul Marian Iancu a afirmat că gruparea de pe Bega a reuşit să treacă peste eveniment şi a evidenţiat caracterul jucătorului care a refuzat propunerea: "Cunoaştem subiectul, dar nu pot spune nimic mai mult pentru că am o funcţie. Clubul a reuşit să treacă peste asta, mă bucur că suntem verticali. La ce se întâmplă în plan economic financiar, lumea e disperată. Clubul nu are mijloacele să demonstreze, ci doar să izoleze totul. E bine că am lucrat la caracterul fiecărui jucător. Am avut jucător cu o coloanaă vertebrală şi care a ştiut ce înseamnă fair-play-ul. Poate am făcut plângere, dar nu ajută. Poate există o anchetă în curs, dar cu certitudine lucrurile nu stau pe loc". Preşedintele Gheorghe Chivorchian a afirmat că doar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a avut cunoştinţă de propunerea făcută lui Alexa, deoarece clubul nu a vrut "să îi expună pe ceilalţi jucători". Conform Fanatik, persoana care i-ar fi oferit bani lui Alexa este fostul arbitru Sorin Altmayer, iar suma s-ar cifra la 500.000 de euro. FC Timişoara a pierdut cu scorul de 0-3 partida cu Dinamo Zagreb, disputată la 1 octombrie, pe teren propriu, în etapa a doua a Grupei A din Liga Europa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut