Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-09-2009, 06:32 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Nuno e numărul 1"

Boris Peskovic, portarul slovac adus în vară la CFR, nu a jucat până acum în niciun meci oficial pentru trupa lui Conceicao, dar nu este mâhnit. Ba, mai mult, spune că îşi va aştepta rândul fără să facă valuri.

Boris, până acum nu ai jucat niciun minut la CFR. Te deranjează această situaţie?
Într-adevăr, nu este deloc plăcut că nu joc, dar nu sunt supărat. Din păcate, an avut şi ghinion. În vară, imediat după ce am venit aici, m-am accidentat, iar din cauza acelor probleme musculare nu am putut să mă antrenez. Acest lucru m-a costat. Acum însă sunt complet refăcut şi îmi aştept rândul.

Cu antrenorul ai vorbit despre situaţia ta?
Nu, dar Conceicao mă vede că muncesc şi că mă antrenez zi de zi. M-a şi încurajat, asigurându-mă că îmi va veni şi mie rândul să apăr. Nu ştiu când se va întâmpla, dar eu am răbdare şi îmi aştept şansa. Momentan însă e greu, fiindcă Nuno Claro îşi face treaba foarte bine şi e normal să fie titular.

Şefii au fost foarte supăraţi după ultimul rezultat de acasă. Ce v-au reproşat?
Ne-au cerut să fim mai concentraţi, mai ales că ne aşteaptă partide dificile în următoarea perioadă, cu Rapid, Sparta Praga şi Timişoara. Ei vor ca noi să câştigăm tot de acum înainte. Personal, înţeleg supărarea domnului Paszkany, pentru că el este cel care vine cu banii la această echipă. Şi el, şi domnul Mureşan vor rezultate pe toate planurile.

Şi suporterii sunt mâhniţi. Au spus că sunteţi superficiali în teren. Tu ce crezi?
Nu este adevărat. Eu îmi cunosc colegii şi îi văd cât de mult muncesc şi cât de mult îşi doresc să câştige fiecare meci. După remiza cu Poli Iaşi toată lumea ne-a criticat, dar aşa este în fotbal, mai sunt şi zile proaste. Duminică nu a fost ziua noastră, pentru că, deşi am jucat bine şi am avut multe ocazii de gol, nu am câştigat. Fanii să nu uite că suntem în fruntea clasamentului şi putem ajunge pe primul loc cât de repede.

Chiar aşa, ce şanse are CFR să ia titlul?
Eu cred că suntem favoriţi. Până acum suntem în grafic, însă competiţia este lungă. CFR are jucători foarte buni, cum sunt Culio, Cadu, Didi, Kone, care pot face oricând diferenţa. Dacă ne menţinem concentrarea şi reuşim să ne facem jocul în toate partidele, titlul va fi al nostru la sfârşit.

"Câştigăm la Praga"
Următorul meci în Europa League e cu Sparta Praga. Ce ştii despre această echipă?

Sparta Praga a crescut foarte mult în ultimul timp. Când eram eu în Cehia, Sparta nu era o echipă atât de puternică, dar acum a devenit un club mare, care participă cu regularitate în competiţiile europene. Este o echipă destul de puternică, cu un joc bine organizat. Nu cunosc niciun jucător, dar ştiu că sunt vreo 3-4 foarte buni.

Poate CFR să scoată un rezultat bun acolo?
Cu siguranţă, da. Eu zic că dacă jucăm la fel cu am făcut-o cu PSV, mă refer la a doua repriză, putem să scoatem măcar un punct. Trebuie să ne concentrăm foarte bine şi să reuşim să ne facem jocul. Avem nevoie de o victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificare.

"Mă bucur că am venit la Cluj. CFR este unul din cele mai mari cluburi din România" - Boris Peskovic, portar CFR Cluj

2 partide a fost portarul lusitan rezervă în acest sezon, cu PSV şi Dunărea Galaţi

Slovacul e familist convins

Boris a devenit recent tătic pentru a doua oară şi îşi aşteaptă cu nerăbdare familia la Cluj. "Sâmbătă, soţia şi cei doi copii ai mei vor veni să mă viziteze. Sunt fericitul tătic al unei fetiţe de 2 ani, pe care o cheamă Amelia, şi al unui băieţel de numai o lună, pe care îl cheamă Alex. Îmi iubesc foarte mult familia", se mândreşte portarul clujenilor.

Peskovic mai mărturiseşte că portughezii sunt cei care l-au ajutat să se adapteze în România. "Îmi place mult aici, Clujul este un oraş foarte frumos. Mi-a fost uşor să mă adaptez. Didi, Nuno Claro, Nei şi Alcantara sunt cei mai buni prieteni ai mei. Datorită lor vorbesc bine portugheza", a mai declarat Peskovic.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-09-2009 06:32 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut