Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
10-09-2009, 08:45 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Vrea jucatori cu experienta

Dupa primele antrenamente la Universitatea Cluj, Cristian Dulca si-a format o prima parere despre lotul pe care il are la dispozitie. Antrenorul si-ar dori in iarna citeva nume noi la echipa.

Dulca s-a acomodat cu noul post si a condus deja mai multe antrenamente la Universitatea Cluj. Primele concluzii? Echipa se prezinta bine, dar ar fi loc de mai mult. Tehnicianul s-a aratat multumit de ceea ce a gasit, insa nu ezita sa prezinte si neajunsurile: "Mai trebuie sa lucram la mentalitate. Sint unii care trag o zi la antrenamente si a doua stau relaxati. Vreau sa fie cu totii conectati la maximum la ceea ce le cer si la ce trebuie sa faca", explica Dulca. In iarna, cind se va redeschide perioada de "mercato", antrenorul va propune aducerea unor fotbalisti cu experienta: "Avem o echipa tinara, care vrea sa faca performanta. Pe linga acesti tineri, ar sta foarte bine si citiva fotbalisti experimentati. Am avea nevoie de asa ceva. Oricum, pina in iarna merg cu ce am la dispozitie. Atunci se va trage linie si vom vedea ce schimbari va suferi lotul".

Fundasul testat in ultimele zile de Universitatea Cluj, Andrea Franghi, are sanse mici sa ramina la echipa "studenteasca". Italianul nu l-a impresionat cu nimic pe Cristian Dulca: "Este sub ceea ce avem noi", a conchis Dulca.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 10-09-2009 08:45 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut