Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
10-09-2009, 08:45 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"Disciplină şi dăruire!"

Aflat de câteva zile la cârma echipei clujene, antrenorul Cristi Dulca spune că este pregătit pentru a duce formaţia de pe Someş în Liga I.

După ce la începutul săptămânii şi-a pus "şapcă roşie", Cristi Dulca se arată mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. "Am găsit o echipă cu potenţial, cu jucători tineri, care doresc să se afirme. Încă nu i-am văzut cum joacă, dar în aceste zile de cantonament voi încerca să îi cunosc pe fiecare", a mărturisit Cristi Dulca, pentru care obiectivul e clar: promovarea.

Dulca are şi reţeta. "În primul rând vreau să omogenizez echipa, să creez acea relaţie de joc, să îi responsabilizez pe jucători în ceea ce trebuie să facă. Apoi îi voi face să fie mai agresivi în joc şi mai atenţi pe teren", dezvăluie Dulca, al patrulea antrenor al "şepcilor" în acest sezon. "Ştiam acest amănunt, dar nu am avut deloc emoţii când am acceptat postul. Şi la Vaslui am lucrat sub presiune. La fel ca şi atunci, acum voi lua în piept situaţia. Am venit aici să fac treabă şi să îndeplinesc obiectivele", a mai declarat tehnicianul.

Vrea disciplină de fier
După ce finanţatorul Florian Walter a răbufnit la adresa jucătorilor, acuzându-i de superficialitate, Cristi Dulca îi avertizează şi el pe jucători că nu va tolera indisciplina. "Eu am o filosofie: vreau disciplină şi dăruire în teren şi în afara lui. Numai aşa putem avea rezultate, iar mie nu îmi place să pierd", a anunţat antrenorul alb-negrilor.

"Principalele noastre contracandidate la promovare sunt UTA, FC Argeş şi Vâlcea" - Cristi Dulca, antrenor "U" Cluj

65 la sută dintre cei care au votat într-un sondaj pe liga2.ro cred că Dulca va reuşi să promoveze cu "U"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 10-09-2009 08:45 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut