Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
10-09-2009, 08:48 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"Cine nu vrea să se încadreze în sistem va pleca!"

Noul antrenor al Universităţii, Cristian Dulca, ameninţă că nu va tolera jucătorii care vor fi delăsători în timpul meciurilor şi antrenamentelor.

Tânărul tehnician al "U" Cluj, Cristian Dulca, a primit mână liberă din partea patronului Florian Walter să “taie şi să spânzure” în lotul echipei. Dulca ameninţă că nu va accepta actele de indisciplină şi spune că jucătorii care nu se vor pregăti profesionist şi nu vor trage de ei pe teren vor fi excluşi din lot.

Azi se încheie cantonamentul de la Sovata, în care Dulca a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi, iar tehnicianul spune că a reuşit să-şi facă o impresie faţă de lotul pe care-l are la dispoziţie.

"Nu ştiu dacă pot trage nişte concluzii foarte precise după doar câteva zile, dar o impresie generală mi-am făcut asupra lotului. Există calitate la “U”, asta e clar. Avem un lot tânăr, cu jucători de perspectivă şi dornici de performanţă", a spus Dulca. Antrenorul a declarat încă de la investirea sa în noua funcţie că va lucra foarte mult la psihicul jucătorilor, iar acum a avertizat că nu va accepta ca jucătorii să se plimbe pe teren în meciurile oficiale aşa cum s-a întâmplat în unele situaţii.

"Normal că există jucători care au o mentalitate profesionistă şi cu care pot lucra aşa cum îmi doresc. Le-am şi spus că pentru mine e foarte importantă atitudinea lor în timpul jocurilor şi antrenamentelor. Cine nu vrea să se încadreze în sistem va pleca", anunţă antrenorul.

În cele opt etape câte s-au scurs până acum din seria Vest, cei trei antrenori care s-au perindat pe la echipă au obişnuit să folosească aproximativ aceiaşi jucători. Cel mai consecvent din acest punct de vedere a fost Cornel Ţălnar care a mers în patru meciuri consecutive pe mâna aceluiaşi "11".

Acum, Cristian Dulca spune că va da credit tuturor jucătorilor, iar cei care nu se antrenează la capacitate normală în săptămâna premergătoare jocurilor nu vor mai prinde lotul. "Vor juca doar cei care se pregătesc exemplar înaintea partidelor. Toţi au şanse egale şi niciodată nu va juca cel care nu se antrenează cu o săptămână înainte de meci", promite noul tehnician. Acesta vrea să mizeze pe acelaşi sistem, 1-4-4-2 ca şi înaintaşii săi, deşi l-a Vaslui a folosit modulul 1-4-2-3-1.

"La Vaslui am folosit 1-4-2-3-1 din cauză că-l aveam pe Wesley şi el se mulează cel mai bine pe această tactică. Acum nu cred că se impune să fac vreo schimbare. Cel puţin nu în acest moment. Tactica se poate schimba şi în funcţie de adversar", a explicat fostul "“internaţional".

Cristi Dulca spune că nu crede că moda imixtiunii patronilor de echipă în planul tactic al antrenorului va ajunge şi la "U". Tehnicianul a dezvăluit că la FC Vaslui era întrebat de finanţatorul Adrian Porumboiu asupra primului "11" cu care va începe, dar că fostul arbitru nu i-a impus niciodată vreun jucător în echipă.

"Nu cred că e cazul să mă gândesc la asta, la impunerea fotbaliştilor în echipă. Dacă s-ar întâmpla cred că aş pleca. Păi nici Porumboiu nu mi-a impus niciodată. Cu el mai discutam, e normal. Nu poate patronul să vină la toate antrenamentele şi să-şi dea seama ce jucător se pregăteşte mai bine sau care e în formă. Mă întreba de ce joacă unul şi altul, îi explicam motivele, iar la asta se rezuma totul", a conchis fostul tehnician de la FC Vaslui.

Liber la debutul lui Dulca
Clubul a anunţat că fanii Universităţii care doresc să asiste la partida amicală dintre "U" şi Unirea Alba Iulia, programată pentru mâine, de la ora 12, pe arena "Clujana" vor beneficia de acces gratuit. După partidă, Cristi Dulca şi "secundul" Radu Sabo vor fi prezentaţi oficial în cadrul unei conferinţe de presă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 10-09-2009 08:48 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut