Ştiri Universitatea Cluj
10-09-2009, 08:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Dulca: "Am nevoie de sprijinul fanilor"
Dulca le-a cerut fanilor să fie alături de echipă în tentativa promovării în Liga I.
"Sunt extrem de fericit şi emoţionat că am revenit acasă, nu mă aşteptat să devin în aşa de scurt timp antrenorul Clujului. Vreau să fac la Universitatea o echipă unită şi să îmi impun ideile. Încercăm să o ducem pe acolo unde îi este locul, în Liga I. În acest moment nu aş fi mers la altă echipă. Am nevoie de sprijinul suporterilor, sper ca ei să fie alături de noi", a declarat Dulca. Acesta a ţinut să îi avertizeze pe jucători că nu va tolera actele de indisciplină. "M-am decis foarte uşor să vin la Cluj, deoarece domnul Walter mi-a descris proiectul pe care îl are aici şi am văzut că pune suflet în ce face. Vreau ca jucătorii să pună suflet şi să demonstreze dacă vor sau nu în Liga I. Am întâlnit o echipă tânără, cu potenţial. Trebuie să îi fac pe jucători să fie prieteni pe teren, să vorbească aceiaşi limbă. Nu simt că presiunea este mare pe umerii mei. Ca fotbalist trebuie să ai în cap 100% fotbal şi cei care nu vor munci vor pleca de la această echipă", a mai spus Dulca. De asemenea, tot în cadrul conferinţei de presă de azi, a fost prezentat şi Radu Sabo, noul antrenor secund al lui "U". "Cristi m-a sunat şi mi-a propus să îl ajut. Am acceptat pe loc. Venirea mea la Universitatea este un pas înainte. Sper să ne îndeplinim obiectivele", a declarat Sabo. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut