Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-09-2009, 08:56 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Florin Prunea: "Am incredere ca vom putea obtine un rezultat pozitiv"

Fostul portar al echipei nationale, Florin Prunea, este optimist inaintea partidei pe care prima reprezentativa de fotbal a tarii o va disputa impotriva echipei similare a Serbiei.

"Trebuie sa avem incredere in echipa nationala. Este o partida grea cu Serbia, dar am incerede in baieti si in Razvan Lucescu ca vom putea obtine un rezultat pozitiv. Adi Mutu este unul din putinii jucatori care pot face diferenta intr-un meci ca acesta. Chiar daca au fost meciuri in care n-a avut prea multe reusite, eu sunt sigur ca el a dat mai mult de 100% la echipa nationala. Eu inainte cu o saptamana de meciurile echipei nationale tremuram ca poate n-o sa fiu convocat. Prima reprezentativa a tarii reprezinta implinirea ta ca fotbalis, iar cei care sunt acum au sansa de a demonstra ca merita sa joace la echipa nationala", a declarat Florin Prunea pentru Sport Total FM
.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-09-2009 08:56 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut