Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai.
10-09-2009, 11:48 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-10-2009 12:07 AM de gonen.)
|
|||
|
|||
RE: Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai.
De cateva zile, primesc informatii despre organizarea administrativa a echipelor italiene, Napoli, Lazio si Fiorentina. Am trimis mail acum cateva zile catre mai multe adrese de email de la aceste clubluri si asa cum ma asteptam, am primit raspunsuri. Unele cu ceva detalii, altele cu faptul ca tre sa trimit mailuri la alte adrese, etc..., dar au fost raspunsuri si cand voi avea destule informatii, o sa le traduc si le voi pune aici pe forum.si as fi curios sa vad si cum vede suporterul roman organizarea unui club. Intre timp, poate reusim sa ne facem si o idee despre cum vede suporterul roman organizarea unui club de fotbal.
P.S. Cele 3 echipe italiene nu sunt luate la intamplare, ci le-am ales fiindca: * U Craiova este comparata cu Napoli de foarte multe persoane din fotbalul romanesc * Fiorentina s-ar putea sa stie cine e U Craiova, fiindca i-am scos de doua ori din cupele europene (a trecut cam mult timp, dar totusi i-am eliminat de 2 ori) * Lazio a avut un meci amical cu Stiinta in vara si e singura echipa de fotbal, in afara de U Craiova, despre care se poate spune ca simpatizez un pic http://www.gruppo-maxima.ro/wiki - Stiinta si doar atat |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai. - gonen - 10-09-2009, 11:26 PM
RE: Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai. - gonen - 10-09-2009 11:48 PM
RE: Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai. - Cipri - 10-10-2009, 12:25 AM
RE: Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai. - piri - 03-04-2010, 02:06 PM
RE: Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai. - avid - 04-03-2010, 05:08 PM
RE: Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai. - gonen - 04-08-2010, 12:18 AM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut