Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 12:07 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Milan Jovanovici: "Nu trebuie să fim euforici în meciul cu România, altfel ne va costa!"

Milan Jovanovici, mijlocaşul echipei Standard Liege şi al naţionalei Serbiei, a declarat că apreciază echipa României şi că naţionala Serbiei trebuie să lase la o parte orice urmă de euforie pentru a se putea impune şi obţine calificarea la Cupa Mondială din 2010.

"Chiar dacă mă mai doare genunchiul, am venit să joc şi nu vreau să ratez această oportunitate. Cine se gândeşte la asta? Trebuie să avem sânge rece, mintea limpede şi victoria va fi a noastră. Îi apreciez pe români, au o echipă bună, nu trebuie să stăm pe un val de euforie, cum a fost cu Franţa. Atitudinea e importantă, ne va costa dacă nu vom fi concentraţi", a spus Jovanovici pentru cotidianul sîrb Sportske.

"Va trebui să rezistăm presiunii, să nu ne pierdem capul şi să intrăm în joc concentraţi, determinaţi, nu cu gândul la sărbătoare. Aceasta e singura cale", a continuat jucătorul lui Boloni de la Standard.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-10-2009 12:07 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut