Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 12:25 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Krasic: "Serbia este mai bună decât România"

Mijlocaşul lui ŢSKA Moscova şi al naţionalei Serbiei, Milos Krasic, a spus că selecţionata ţării sale este mai bună decât echipa României şi trebuie să câştige meciul de sâmbătă de la Belgrad, chiar dacă nu va fi deloc uşor, informează site-ul oficial al federaţiei sârbe.

"De la începutul campaniei de calificare, fiecare meci a fost decisiv în felul său. Trebuie să câştigăm partida cu România, în faţa minunaţilor noştri suporteri. Calificarea la Cupa Mondială înseamnă un succes uriaş, sunt jucători în lume care aşteaptă 10-15 ani ca să ajungă la un turneu final. Abia aşteptăm meciul, suntem conştienţi de dificultatea întâlnirii. Nu va fi uşor, dar cred că suntem mai buni şi putem câştiga. Nu e nevoie de presiune suplimentară, ştim importanţa şi semnificaţia acestui joc", a spus Krasic, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Naţionala României întâlneşte în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010, grupa a 7-a europeană, sâmbătă la Belgrad, selecţionata Serbiei.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-10-2009 12:25 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut