Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 12:25 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
"Să zâmbim!"

Anunţat titular în meciul de sâmbătă cu Serbia, Ciprian Marica spune că oamenii lui Antic nu sunt mai buni decât Franţa, cu care am remizat în septembrie, la Paris

Cu minute puţine la Stuttgart, Marica spune că e gata să demonstreze ce poate la naţională, unde domneşte optimismul mulţumită "încrederii şi respectului pe care îl oferă Răzvan".

Răzvan Lucescu vede în tine numărul 9 al echipei naţionale, cel care trebuie să înscrie golurile.
Pentru mine cea mai mare responsabilitate e să ajut echipa, nu neapărat golul. Mă bucur la fel de mult şi când dau o pasă de gol. Ştiu că prin natura postului meu trebuie să înscriu şi am spus mereu că cel mai important gol pentru mine e cel care urmează.

La Belgrad jucăm fără şanse de calificare. Cum e să fii în situaţia asta?
Personal, mă îngrijorează foarte mult ideea de a ajunge în a treia urnă valorică la tragerea la sorţi pentru Euro 2012. Pentru a evita aşa ceva, trebuie să scoatem un rezultat bun cu Serbia. Îmi pare nespus de rău că am ratat Mondialul, dar privim optimişti viitorul şi sper să creştem, să ne revenim. Contează foarte mult ca la finalul meciului cu Serbia să ne putem privi unul pe altul în ochi şi să putem zâmbi.

Clasamentul spune că sârbii sunt mai buni decât francezii.
Sincer, nu mi se pare că sunt mai buni. Depinde de la meci la meci, e posibil ca o echipă cum e Franţa, cu jucători de valoare incontestabilă, să aibă probleme, să fie într-o formă fizică mai slabă, dar e greu de spus că sârbii sunt peste Franţa.

De ce optimişti?
Pentru că există încrederea şi respectul pe care Răzvan ni le oferă. Şi pentru că suntem dornici să demonstrăm ce putem. Şi pentru că dorinţa românilor de a face performanţă e pe umerii noştri.

Cum vezi situaţia ta la Stuttgart, unde joci mai puţin decât ai fi vrut. Mai rămâi acolo?
Nu am spus niciodată că vreau să plec, dar e adevărat că trebuie să găsesc o soluţie. Sunt tânăr, am visuri pe care vreau să le împlinesc şi joc în primul rând din pasiune, nu pentru bani. Visurile o să mi le împlinesc numai prin joc.

Mircea Lucescu spune că ai trecut printr-o perioadă bună la Şahtior pentru că aveai parte de o atenţie specială din partea antrenorului. Îţi lipseşte acest gen de atenţie?
E adevărat că, fiind un jucător tânăr, am nevoie de susţinere. Un jucător tânăr îşi pierde repede moralul. La naţională, spun cu toată inima că în momentele grele toţi au fost alături de mine, începând de la preşedinte. Toţi, de la Iordănescu, Piţurcă, Răzvan sau colegii. Cred că suntem un popor cald şi e adevărat că nicăieri nu e ca acasă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-10-2009 12:25 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut