Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 12:26 AM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Lupescu: "Nu ne permitem să ne facem de ruşine, jucăm în faţa a 70.000 de spectatori"
Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a spus, astăzi, înaintea plecării spre Serbia, că naţionala lui Răzvan Lucescu nu îşi permite să se facă de ruşine în meciul împotriva selecţionatei sârbe, informează Mediafax.
"Eu cred că este foarte motivant să joci în faţa a 60-70.000 de spectatori. Nu ne permitem să ne facem de ruşine. Este şi un meci de palmares, este şi mândria fiecărui jucător... E posibil să luăm şi cele trei puncte", a spus Lupescu. Ionuţ Lupescu a mai spus că, de când a venit Răzvan Lucescu, atmosfera din cadrul echipei naţionale este mai lejeră, dar cu toate acestea, jucătorii sunt foarte concentraţi la antrenamente. "Cred că băieţii s-au pregătit bine şi de când a venit Răzvan la echipa naţioanală s-a văzut o anumită lejeritate, o bună dispoziţie, dar în acelaşi timp o foarte mare concentrare şi în antrenamente. Sper să pună în practică ce au făcut la antrenamente săptămâna asta", a mai spus Lupescu. Din delegaţia României care a plecat astăzi spre Serbia, fac parte, printre alţii, Mircea Sandu, Ionuţ lupescu, Adalbert Kassai, Daniel Prodan, dar şi preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu. Naţionala României întâlneşte, sâmbătă, la Belgrad, selecţionata Serbiei, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut