Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 12:32 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Antic: "Jucătorii vor da totul pentru a învinge România, iar fanii se vor comporta admirabil!"

Selecţionerul Serbiei, Radomir Antici, a afirmat, pentru postul sârb de televiziune RTS, că echipa sa poate învinge naţionala României, în preliminariile CM 2010, şi s-a declarat convins că fanii sârbi se vor comporta "admirabil" la partida de sâmbătă.

"La astfel de meciuri importante, cum e cel cu România, trebuie să apară ceva deosebit, neobişnuit. Sclipirile individuale pot fi decisive, dar având la bază un joc colectiv. Nu trebuie să ne fie teamă, trebuie să găsim o cale de a elibera energia şi de a trage foloase din asta. Fiecare jucător trebuie să fie motivat. E adevărat că fiecare poate găsi o cale individuală, dar dacă vom câştiga, va fi o victorie colectivă. Nu trebuie să privim atmosfera din tribune ca pe ceva care ne distrage. Fiţi siguri că jucătorii vor da totul, vor face extra efort pentru a învinge", a spus Antic, informează Mediafax.

Tehnicianul sârb a precizat că este optimist şi crede în victoria echipei sale. "Am încredere în jucători, sunt sigur că nu vor dezamăgi. Sunt pregătiţi pentru acest joc, dorinţa noastră este să obţinem un succes mare pe un stadion arhiplin. Sunt sigur că fanii vor trimite lumii o imagine adevărată a Serbiei, că se vor comporta admirabil", a comentat selecţionerul Serbiei.

Partida Serbia - România, din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, se va disputa sâmbătă, la Belgrad, de la ora 21.30.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-10-2009 12:32 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut