Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 12:33 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Antic: "Românii sunt periculoşi pe contraatac"

Antrenorul sârbilor, Radomir Antic, vrea neapărat ca Serbia să câştige meciul cu România, pentru ca ultimul joc, cel din Lituania, să fie pentru echipa sa un antrenament înaintea turneului final.

"Noi nu ne mulţumim cu egalul, întotdeauna ne propunem să câştigăm, oricât ar fi de bun adversarul, mai ales acum, când suntem atât de aproape de calificarea la Mondiale. Avem mult respect pentru naţionala României. Acum, după ce şi-au schimbat antrenorul, au o echipă mai compactă şi cred că vom avea un meci foarte greu", a declarat Antic, care nu uită că tricolorii au plecat neînvinşi din Franţa în urmă cu o lună.

"Pentru România e mult mai uşor să joace în deplasare decât acasă, pentru că au jucători potriviţi pentru contraatac. În plus, revenirea lui Mutu este un atu pentru ea", a afirmat Antic.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-10-2009 12:33 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut