Ştiri Steaua Bucureşti
10-10-2009, 11:59 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Gabi Balint: "Steaua ar trebui să-şi schimbe numele în Gigi S.R.L."
Fostul jucător al Stelei l-a criticat pe Gigi Becali, patronul echipei din Ghencea, spunînd că nu poate face numai ce vrea el la echipă. Gabi Balint se teme ca imaginea echipei roş-albastre să nu fie afectată de numeroasele scandaluri.
"Eu nu am criticat Steaua, am spus numai că nu văd un viitor pentru Steaua echipei domnului Gifi Becali. El crede că nu pot să îmi exprim părerea?! Nu cred că are cum să anuleze abonamentele deja vîndute. E regretabil că la Steaua există o dictatură. Tot ceea ce se face se face pentru că vrea un singur om. Nici nu ar trebui să se mai cheme echipa Steaua, ci Gigi S.R.L. Eu am jucat cîţiva ani la Steaua şi cred că mi-am cîştigat dreptul de a îmi exprima părerea. Imaginea Stelei a fost afectată foarte mult în ultimii ani. Foarte mulţi suporteri vor alege să rămînă acasă şi nu vor mai merge pe stadion. Nu ştiu ce se poate face pentru a schimba situaţia", a spus Gabi Balint la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut