Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 04:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Dacian Varga: "Agresivi"
Dacian Varga ştie reţeta de stopare a plavilor: ambiţie, organizare, concentrare şi să nu lăsăm baloanele să plece spre interminabilul Zigici.
- Dacian, prima dată titular la "naţională" şi chiar la un meci unde vor fi 50.000 de oameni în tribune. - M-aş bucura să fiu titular, dar încă nu ştiu nimic. Mă ambiţionează să joc într-o atmosferă deosebită şi chiar n-am nici o emoţie! România nu mai are nimic de pierdut în aceste preliminarii, însă trebuie să tragem pentru noi ca grup, să ne menţinem locul în urna valorică pentru viitoarele trageri la sorţi. - Cum vom putea bloca entuziasmul sîrbilor? - Să fim foarte agresivi, să-i ţinem departe de poarta noastră! Dacă le vom permite să vină peste noi, n-o să fie simplu, mai ales că-l au în atac pe Zigic, lunganul de doi metri. La toate meciurile în care l-am văzut, orice minge de careu se duce numai spre el! - Mile Jovanovici e un tip mai irascibil. Se enervează repede, va fi loc de trucuri pentru a-i forţa o eliminare? - N-avem nevoie de astfel de tertipuri. Trei putem putem să le cîştigăm şi altfel, prin organizare, prin atenţia la detalii, prin concentrare. Şi să avem încredere în noi! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut