Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 05:02 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Dorinel Munteanu: "Diseară se joacă pentru România, asta e cea mai importantă miză!"

Fostul internaţional Dorinel Munteanu spune că tricolorii au datoria morală de a face tot ce depinde de ei pentru a obţine un rezultat pozitiv la Belgrad şi explică modalitatea prin care elevii lui Răzvan Lucescu se pot impune pe Maracana.

"Presiunea e la sîrbi, ei depind de acest meci pentru a şti dacă ajung sau nu direct la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Serbia e puternică, forţa lor nu mai e o surpriză pentru nimeni. La Constanţa noi am dominat, dar ei au speculat la maximum, au profitat de fiecare şansă ivită. Putem obţine un rezultat bun, am arătat şi pe Stade de France că putem fi competitivi la un nivel înalt. Am rezistat în faţa unui public ostil, trebuie să găsim motivaţia pentru a putea merge mai departe. Nu avem voie să nu dăm totul, să joace pentru România, nimic nu se compară cu acest sentiment unic, e cea mai importantă miză", a spus Munteanu pentru gsp.ro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-10-2009 05:02 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut