Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 09:58 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Dorel Stoica avertizează: "Sîrbii sînt periculoşi la faze fixe!"

Marcator al unui gol, dar şi al unui autogol în turul cu Serbia de la Constanţa (2-3), Dorel Stoica, îi avertizează pe "tricolori" să fie atenţi la fazele în care sîrbii pot aduce în careu cei mai înalţi jucători.

- Dorel, cum ai caracteriza disputa din tur contra sîrbilor?
- A fost un meci foarte bun făcut de noi, dar, din păcate, am avut un ghinion fantastic. Mai ales cînd mi-am trimis mingea în propria poartă. Ei au marcat de fiecare dată pe greşelile noastre!

- La Constanţa, ai reuşit primul gol la "naţională", dar ai şi marcat un autogol. Ai amintiri plăcute sau dimpotrivă?
- Dacă nu m-ar fi lovit acea minge, aş fi fost cel mai fericit. Oricum, nu pot fi foarte supărat, pentru că am şi reuşit să marchez. Cred că îi băteam dacă nu îmi dădeam autogol.

- Te-au surprins cu ceva sîrbii în tur?
- Nu mă aşteptam să fie chiar atît de buni la fazele fixe, dar chiar şi aşa am fi putut învinge. În rest, se ştie: cînd îşi propun ceva sîrbii, aia fac! Formează o echipă foarte bună, majoritatea fotbaliştilor evoluînd la cele mai importante cluburi din Europa.

- Tu mai speri înainte ca Răzvan Lucescu să anunţe lotul?
- A fost vremea mea, cred că ar trebui convocaţi alţi jucători de la Craiova.

- Te referi la Florin Costea?
- El şi nu numai. Avem mulţi fotbalişti de valoare, care vor face probabil pasul spre "naţională" în viitor.

- Cum pot fi depăşiţi adversarii de azi?
- Avem o echipă tehnică, aşa că jocul nostru poate fi imprevizibil. Putem învinge, mai ales că a revenit şi Adi. Va trage echipa după el!

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-10-2009 09:58 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut