Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 10:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Stoichiţă: "Aş vrea ca naţionala noastră să joace un fotbal deschis"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă speră ca România să practice un fotbal spectaculos în meciul cu Serbia. Totodată, îşi doreşte să poată propune cît mai mulţi stelişti la prima reprezentativă.
"Sper ca tricolorii să-şi demonstreze valoarea în meciul cu Serbia. Aş vrea ca naţionala noastră să joace un fotbal deschis, spectaculos. Ar fi păcat să practicăm un fotbal meschin. Îmi pare rău că Steaua nu a avut mai mulţi jucători la naţională. Acest lucru mă ambiţionează să-mi antrenez fotbaliştii, pentru a avea cît mai mulţi stelişti la reprezentativă", a declarat Mihai Stoichiţă. Antrenorul Stelei a vorbit şi despre revenirea pe gazon a lui Emeghara, precum şi despre promovarea lui Dayro Moreno în prima echipă a roş-albaştrilor. "Emeghara s-a antrenat normal toată săptămîna. Spune că e bine şi abia aşteaptă să revină. Golanski la fel, e foarte motivat. Nicoliţă mi-a zis că vrea să joace la Iaşi. Sunt mulţumit de Dayro, sper pună în practică talentul lui sud-american, însă în regim european", a încheiat antrenorul Stelei la televiziunea sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut