Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009
10-11-2009, 10:55 AM
|
|||
|
|||
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009
Sandoi: "Dumnezeu nu a fost roman"
Selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, este dezamagit ca elevii sai au ratat enorm in meciul pierdut contra Letoniei, cu scorul de 5-1 si crede ca nici Divinitatea nu i-a ajutat pe "tricolori".
Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca romanii au avut o multitudine de ocazii, dar au intalnit un portar intr-o zi exceptionala, iar apararea a facut cateva greseli impardonabile, care le-au permis adversarilor sa inscrie cinci goluri din sase suturi pe poarta. "Si jucatorii sunt foarte dezamagiti dupa rezultatul jocului de ieri (n.r. vineri), cand am pierdut cu 5-1 impotriva Letoniei. Noi am avut cele mai multe ocazii din cate meciuri am jucat pana acum. Si ca posesie am stat mai bine decat in celelalte jocuri, dar contrar cursului jocului, am pierdut la un scor categoric. S-au facut niste greseli in aparare. Ei au avut sase suturi pe poarta si au reusit sa inscrie de cinci ori. Cred ca greselile s-au legat una de alta. Eu aveam o nemultumire inca de la reunire ca unii fotbalisti nu au jucat in ultimul timp, pentru ca au fost rezerve sau au fost suspendati, iar la jucatorii tineri acest lucru se simte imediat. Ieri am simtit ca Dumnezeu nu a fost roman. Am ratat o sumedenie de ocazii. Am prins si un portar intr-o zi de exceptie. Cand nu apara el, loveam bara, sau cand eram acolo, mingea se lovea de piciorul vreunui fundas care plonja in fata liniei portii. A fost ceva de domeniul fantasticului", a declarat Emil Sandoi, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Aria de selectie ramane una redusa" "Am spus in debutul acetui campionat ca in aria de selectie pe care o aveam inainte s-au adaugat cativa, vreo cinci sau sase jucatori. Echipele de club nu se axeaza pe fundasi tineri. Daca folosesc tineri, ii pun de la mijloc in sus. Este adevarat ca pe linia de aparare iti trebuie o anumita exteprienta pentru a obtine rezultate. Aria de selectie ramane una redusa", a mai spus selectionerul echipei nationale U-21 a Romaniei. "Vor mai fi rezultate surpriza in aceasta grupa" Emil Sandoi este sigur ca in grupa din care face parte Romania se vor mai inregistra rezultate surpriza: "Este posibil sa mearga doua echipe dintr-o grupa la baraj. Intr-un moment, dupa infrangrea echipei Rusiei in Feroe, puteam spune ca avem un pas inaintea lor. Sin nefericire, am facut si noi un pas gresit si s-a cam egalizat situatia. Probabil ca decisive pentru calificare vor fi ultimele doua jocuri, pe care le vom dispua cu cu Rusia. Vor mai fi rezultate surpriza in aceasta grupa. Noi trebuie sa depasim momentul acesta dificil, mai ales ca ne asteapta un joc unde sunt foarte importante cele trei puncte". Selectionerul sustine ca a vorbit cu oficialii Federatiei Romane de Fotbal, insa acestia nu l-au amenintat, ci l-au incurajat: "Am vorbit cu persoane din Federatie. Nu ma simt amenintat. Am fost incurajat dupa acest joc, pentru ca suntem la mijlocul campaniei de calificare. Probabil ca jucatorii percep cariera de fotbalist altfel decat noi, antenorii. Sunt tineri si poate cred ca se poate si cu jumatati de masura in unele momente. Dar nu se poate. Daca in unele dintre antrenamente ne pregatim cu jumatati de masura, atunci nici in meciuri nu vom face nimic", a incheiat Sandoi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-05-2009, 05:18 PM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-05-2009, 05:20 PM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-05-2009, 05:22 PM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-05-2009, 05:22 PM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-05-2009, 05:24 PM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-10-2009, 11:50 AM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-10-2009, 11:51 AM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-10-2009, 10:07 PM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-11-2009 10:55 AM
RE: Letonia U21 - Romania U21, 9 octombrie 2009 - Sebi Raducu - 10-11-2009, 10:55 AM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut