Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-11-2009, 05:42 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Dănuţ Lupu: "Decît să joace aşa, mai bine Mutu nu vine la naţională"

Fostul internaţional Dănuţ Lupu consideră că diferenţa dintre selecţionatele României şi Serbiei nu este pe atît de mare pe cît o indică rezultatul înregistrat pe Maracana.

"Jocul a fost echilibrat pînă la 2-0, după a doua reuşită a sîrbilor a intervenit ceva, s-a întîmplat un lucru inexplicabil. La mijloc am fost dominaţi, poate şi lipsa de experienţă să fie o explicaţie. Am crezut foarte mult că Mutu poate să ne ajute, dar nu a fost tocmai aşa. Decît să vină la naţională şi să joace aşa, mai bine nu onorează convocările, mai ales dacă nu este 100% refăcut. Nu Răzvan Lucescu e de vină, nu cred că dacă era alt antrenor scorul era altul. Jucătorii noştri au probleme la echipele de club, iar sîrbii au echipă bună, cred că pot să ajungă pînă în semifinale la Campionatul Mondial. Una e să joci cu 3000 de spectatori în tribună, cum se întîmplă în România, şi alta să ai în spate 80.000 de oameni. Trebuie să fim uniţi, antrenorul e plătit şi el e cel care răspunde alături de preşedintele Federaţiei, nu ştiu de ce îşi dă toată lumea cu părerea despre naţională. I-a fost greu lui Răzvan şi să-i motiveze pe băieţi într-un meci care conta doar pentru istoria sportului", a spus Lupu la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-11-2009 05:42 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut