Ştiri Rapid Bucureşti
10-12-2009, 04:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Aştept alocaţia mărită"
Portarul Rapidului aşteaptă ca George Copos să-i mărească contractul, aşa cum i-a promis. Titularul din poarta giuleştenilor îi mulţumeşte lui Viorel Hizo pentru şansa pe care i-a acordat-o şi îi transmite patronului că ar cam fi cazul să se ţină de promisiunea pe care i-a făcut-o după meciul de la Buzău de anul trecut, când a spus că îi va mări salariul.
Cum este pe prima poziţie a clasamentului? Bine, cum să fie? Dar important este ca la sfârşitul sezonului să fim pe aceeaşi poziţie, că atunci contează! Acum începe însă o serie de foc, pe care trebuie să o trecem cu bine, şi de-abia dacă vom trece peste ele putem să ne lăudăm că suntem în fruntea clasamentului. Eşti unul dintre favoriţii lui George Copos. Ţi-a adăugat ceva la contract? Nu mi-a mărit domnul Copos contractul. Deocamdată, la mine nu a ajuns alocaţia mărită (n.r. - râde). Sunt în discuţii cu cei din conducerea clubului pentru mărirea salarariului de-abia acum şi sper să ajungem la un acord cât mai repede. Fostul portar al Universităţii Craiova este la un pas să ajungă în Giuleşti... Uitaţi cum stă treaba: să nu credeţi că mă sperie venirea lui Mircea Bornescu la Rapid. Nu-mi e frică de concurenţa cu el, cine e mai bun să apere! Pentru echipă e un lucru benefic când ai un contracandidat valoros pentru postul de titular. Îi datorezi titularizarea domnului Viorel Hizo... Da, dânsul mi-a acordat şansa să apăr, a avut încredere în mine şi n-am ce să-i transmit... decât mulţumiri. E o diferenţă între dânsul şi Jose Peseiro, care a preferat să aducă un portar străin care a costat clubul foarte mulţi bani şi nu a rupt nici gura târgului. Vă aşteptaţi să pierdeţi cu CS Otopeni? Vreţi să vă spun ceva? E mai bine că s-a întâmplat aşa! Cine ştie, poate că înfrângerea asta trebuia să vină la un moment dat, aşa că e bine că s-a întâmplat în meciul ăsta care nu conta. Putem să ne mobilizăm şi mai bine pentru derby-ul cu CFR. Vom avea atunci şi suporterii alături, iar asta contează foarte mult. Vă afectează o eventuală schimbare a patronului? Rapid este un club de tradiţie şi iubit de suporteri şi va trăi indiferent cine va fi acţionar sau patron. 1.000 de euro pe lună câştigă Marinescu la Rapid 14 meciuri a apărat Marinescu în poarta Rapidului Un croat în locul lui Bornescu? Giuleştenii sunt interesaţi de portarul croat Marin Skender (30 de ani), care a evoluat ultima dată la NK Osijek, în prima ligă din această ţară. Acesta a jucat între 2003-2009 pentru gruparea croată, iar din 13 septembrie a devenit liber de contract. Rapidiştii încearcă să transfere un portar, iar cum Mircea Bornescu nu şi-a rezolvat problemele cu Universitatea Craiova, aceştia s-au orientat spre fotbalistul ex-iugoslav. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut