Ştiri Poli Timişoara
10-12-2009, 06:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Rusici: "A venit momentul să joc"
După ce a primit laudele tehnicianului în urma jocului şcoală de ieri, Dejan Rusici spune că este pregătit să revină.
"Mă bucur foarte mult că am fost apreciat. Cred că în sfîrşit a venit momentul să joc. Am trecut prin momente dificile, iar acum cred că am ajuns la un nivel bun de joc. Sper să-mi pot ajuta echipa cît mai mult", a declarat Rusici. "E foarte trist şi preocupat" Adus drept o mare speranţă, columbianul Christian Mejia nu poate fi legitimat de Poli, deoarece fostul său club, Deportes Tolima, refuză să ajungă la o înţelegere cu formaţia timişoreană. "Christian este foarte trist. Are acasă o familie foarte numeroasă, iar el a venit în România pentru a cîştiga bani pe care să-i trimită să-şi ajute familia. Se află într-o situaţie foarte delicată şi este mereu preocupat", a mărturisit Sabău. "Nu are continuitate" Milos Brezinsky le dă din nou emoţii oficialilor timişoreni. Fundaşul a resimţit dureri puternice la glezna dreaptă şi a ieşit şchiopătînd de pe teren pe parcursul primei reprize de ieri. "Din păcate, Brezinsky nu poate să aibă continuitate. Revine, se antrenează bine o săptămînă, apoi resimte iar dureri şi trebuie să facă pauză", a explicat Sabău. "A răsturnat masa peste Altmayer" Surse autorizate au dezvăluit pentru GSP cum a reacţionat Dan Alexa după ce Sorin Altmayer i-a propus 500.000 de euro să blătuiască meciul cu Dinamo Zagreb (0-3). "Altmayer l-a sunat, dar fără să-i spună despre ce e vorba. Se ştiau bine. S-au întîlnit undeva, iar cînd a aflat ce vrea de fapt de la el, Alexa s-a enervat. I-a aruncat apa din pahar în faţă lui Altmayer, apoi a răsturnat masa peste acesta!", a povestit sursa. "E vrăjeală, eu nu cred povestea! Nu se fac aranjamente la meciuri cu cote echilibrate", a punctat Dumitru Costin, reprezentatul FRF în programul de combatere a mafiei pariurilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut